duminică, 22 mai 2011

CONVOCARE LA ACTIUNILE SCMD

Membrii Filialei 2 Sector 3 sunt convocati sa participe, in numar cat mai mare, la urmatoarele actiuni organizate de SCMD:

· Joi, 26 mai, a.c., pichetare la Monumentul Leul, executata de membrii Filalelor 1 si 2 din Sectorul 3 al Capitalei, intre orele 11.00-13.00. Se impune prezenta majoritatii membrilor filialei.

· Luni, 30 mai, a.c., miting de protest la Monumentul Leul, participa membrii tuturor filialelor din Bucuresti si judetul Ilfov, intre orele 11.00-14.00.

· Marti, 31 mai, a.c., de Ziua Genistilor, adunare comemorativa la Monumentul Leul, intre orele 08.00 – 10.30 a.m. Participa membrii tuturor filialelor din Capitala, judetul Ilfov si ai Asociatiei Ofiterilor de Geniu in Rezerva si Retragere “Constantin Harjeu”.

De la orele 11.00, participantii pot da curs invitatiei comandantului garnizoanei, luand parte si la activitatile organizate in acelasi scop de MApN.

SCMD a reusit sa-si adjudece, in scop de pichetare, Monumentul "Leul", in perioada 24 -31 mai a.c.

Scopul actiunii este urmatorul:

  • In perioada amintita se va vota sau nu ca lege, cu recomandarea Comisiei de Munca, in Camera Deputatilor, OUG 1/2011. SCMD isi propune sa atraga atentia deputatilor ca vor vota ca lege o ordonanta fara obiect si, mai ales, sa atraga atentia Presedintelui ca se va face de ras promulgand o lege fara obiect.
  • In aceeasi perioada, se va vota, in Camera Deputatilor, Legea Politistilor, de doua ori amanata, prin care, circa 18.000 de cadre vor fi disponibilizate din MAI, intr-o prima etapa, in doua faze. SCMD este impotriva acestei "reforme" care va lasa populatia, indeosebi cea rurala, fara aparare.

SCMD a obtinut dreptul de pichetare zilnic, in perioada amintita, cu pana la 300 de participanti, intre orele 11.00 - 17.00.

BO al F2 S3