miercuri, 18 ianuarie 2012

Revenire cu privire la participarea oficiala a membrilor SCMD la manifestatiile din Capitala din data de joi, 19.01.2012, orele 17.00

Va redam mesajul presedintelui SCMD, domnul col.(r) dr.Mircea Dogaru:

"Deoarece nimeni nu a obtinut pana la ora actuala o aprobare oficiala pentru a organiza vreun miting, pichetare sau alta forma de protest in Piata Universitatii, SCMD nu va participa oficial.

Membrii SCMD pot participa insa, ca si pana acum, individual, ca cetateni, fara insemnele SCMD.

Pentru presa care a facut speculatii pe seama noastra, afirmam ca nu suntem nici organizatori, nici coorganizatori ai manifestatiilor din Piata Universitatii. Nimeni nu este organizator! Acolo se desfasoara o actiune spontana, declansata de lipsa de bun simt a autoritatilor, de calcarea in picioare de catre Putere, nu numai a drepturilor tuturor categoriilor socio-profesionale ci a insasi sperantei de viata a romanilor.

Oficial, SCMD isi asuma raspunderea pentru organizarea manifestarilor de protest din ziua de 24 ianuarie a.c., din Piata Victoriei si Str. Pangratti, a pichetarii pe termen lung a Palatului Cotroceni, cu incepere din data de 25 ianuarie a.c. si pentru toate manifestatiile din tara care s-au desfasurat déjà si se vor desfasura in continuare, legal, sub insemnele SCMD.

SCMD cere hotarat demisia presedintelui Romaniei, a Guvernului, a conducerii Televiziunii Antinationale, a conducerii Radioului Antinational si schimbarea majoritatii parlamentare, prin alegeri anticipate separate.

Pentru SCMD raul se numeste nu numai Traian Basescu ci toti cei care au votat la doua maini, impotriva Constitutiei si a cetatenilor: PDL, UDMR, UNPR si grupul reprezentantilor minoritatilor din Camera Deputatilor.

La viitoarele alegeri, in situatia in care vinovatii vor avea nerusinarea sa mai candideze, vom atrage atentia asupra lor, organizand inclusiv manifestatii de protest.

Honor et Patria! Vae victis!

PRESEDINTELE SCMD,

Col. (r) dr. Mircea DOGARU"

BO/F2S3