sâmbătă, 25 octombrie 2014

A D U N A R E G E N E R A L A J o i 30.10.2014, ora 17:00 la hotel S P O R T !

Joi,30.10.2014, la ora 17:00, la sala de conferinte a hotelului ,,SPORT” din COMPLEXUL SPORTIV NATIONAL  ,,LIA  MANOLIU” din b-dul. BASARABIA nr. 37-39 (aflat imediat in stanga stadionului ,,NATIONAL  ARENA” Sector 2), se convoaca adunarea generala a filialei SCMD nr. 2, sector 3, Bucuresti, cu urmatoarea ordine de zi propusa: informarea generala sindicala(CNR-2014), juridica, financiara, discutii,actualitatea romaneasca,economica si sociala, consultanta juridica individuala, altele.
Invitati: membrii Biroului Operativ Central si membrii Comitetului Director.
 Sunt invitati  sa participe si cei ce nu au achitat cotizatia la zi, dar au fost inscrisi in sindicat inca de la infiintarea filialei (incepand cu 2010),membrii altor filiale, cei ce vor sa se inscrie in sindicat,  simpatizanti/ sustinatori ori membrii  altor organizatii/ asociatii ale rezervistilor sau aflati in activitate curenta, independenti, curiosi.
Programul de secretariat al filialei se va desfasura in aceeasi zi si locatie, cu adunarea generala, la hotel ”SPORT”, incepand cu ora 15:30. Pot fi platite cotizatii in contul anului 2015!
   Incepand cu ora 18:00, conferinta publica interactiva,despre BASARABIA,TRANSNISTRIA,UCRAINA,RUSIA si romani,cu reprezentantul SCMD al filialelor din BASARABIA, col.(r) ANATOL MUNTEANU, veteran al razboiului din TRANSNISTRIA.
 Reamintim celor binevoitori, persoane fizice si juridice, ca pot face, in conditiile legii, donatii si sponsorizari, organizatiei noastre in scop umanitar(pentru tratamente,medicamente,ajutor financiar/material pentru urmasi,compensare ingrijitori la domiciliu bolnavilor,pentru ingrijiri paleative, sustinere/asistenta psihologica,etc) ! 
 
UNITATE SI IZBANDA!  b.op.f2s3Buc.